avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Recuperare dovada platirii unei amenzi contraventionale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Recuperare dovada platirii unei amenzi contraventionale

Buna ziua!In 1978 mi-am construit casa, fara insa a avea forme legale pentru acea constructie.Pentru acest fapt am fost amendat cu 3000 de lei,iar plata am efectuat-o esalonat, in 10 rate.Datodita unor imprejurari nefericite am pierdut chitantele de plata a amenzii.Intrebarea mea este:In ce masura este posibil sa intru in posesia unor copii sau orice alt mijloc concret,palpabil prin care sa dovedesc faptul ca atunci am achitat plata amenzii.Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:54, 12 Februarie 2014
Faceti o cerere la entitatea la care ati platit amenda, pentru duplicate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru constructie, in 1978 - pot obtine dovada ca am platit? mi-ar folosi pentru dovedirea dreptului de proprietate? ch52samuel ch52samuel Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: În 1978 mi-am construit casa fără forme legale,pentru că la vremea aceea nu se eliberau ... (vezi toată discuția)
Somatie anaf amenzi circulatie Newstraffic Newstraffic Buna seara, am primit o somatie de la Anaf pentru a efectua plata a doua amenzi de circulatie una din 2012 pentru luare permis si una din 2014 pentru luare ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune bun vacant vladandrei11 vladandrei11 Buna ziua, as avea nevoie de cateva opinii cu privire la urmatoarea problema: in anul 1978 proprietarii unei case si terenul aferent decedeaza ; vecinul lor ... (vezi toată discuția)