Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: in octombrie 2008 am cumparat o garsoniera (contract de vanzare-cumparare), insa nu am ajuns sa inregistrez tranzactia la Primarie, asa cum se procedeaza in mod normal. In schimb, mi-am schimbat buletinul, cu noua adresa, chiar in acea perioada.
Intrebarea mea este ce sanctiune pot primi pentru neinregistrarea la Primariei si daca voi plati impozitul retroactiv pentru perioada scursa de la cumpararea garsonierei si pana acum. Mentionez ca fosta proprietara era o persoana cu handicap, iar in cei peste 5 ani care au trecut de la tranzactie, nu am primit plicuri de la Primarie, pe numele ei, pentru plata impozitului. Va multumesc!
Din momentul in care mergeti sa inregistrati contractul la Administratia Financiara vi se calculeaza impozitul pe ultimii 5 ani(chiar daca sunteti proprietara de mai mult de 5 ani) si o amenda , Trebuie sa platiti foarte repede(24 ore) pentru ca amenda se majoreaza foarte repede ,se dubleza rapid si tot asa de la o zi la alta.
Inchiriere garsoniera
PIFOU
Sunt persoana fizica proprietar al unei garsoniere.Doresc sa inchiriez garsoniera catre angajata unei firme careia ii plateste firma chiria.Aceasta persoana ... (vezi toată discuția)