avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum post sa aflu daca sunt platitor de TVA si in ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum post sa aflu daca sunt platitor de TVA si in Romania

Cautand pe forum am descoperit ca exista diferente intre a fi inregistrat in scopuri de TVA pe articolul 153 si 153.1. Eu am un CIF cu RO si un certificat de inregistrare in scopuri de TVA solicitat la inregistrarea in ROI. Cum post sa aflu daca apar ca platitor de TVA in Romania sau numai pe extern?

Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 11:10, 12 Februarie 2014
[ link extern ] /
introduceti cosul fiscal si Introduceţi codul de validare de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in scopuri tva, nelamurire Inter2001 Inter2001 Cautand pe forum am descoperit ca exista diferente intre a fi inregistrat in scopuri de TVA pe articolul 153 si 153.1. Am inteles gresit? In ambele cazuri CIF ... (vezi toată discuția)
Neplatitor de tva cu ro kerekesmargo kerekesmargo Firma platitor de tva care lunar face achizitii de bunuri si servicii din UE , doreste sa nu mai fie platitor de TVA deoarece cifra de afacere este sub ... (vezi toată discuția)
Achizitie intacomunitara masina rulata misaaa misaaa buna ziua, am nevoie de ajutor pt urmatoarea speta: - sunt P.F.A. norma de venit, inscris in R.O.I. (am CIF...), cod valid de TVA,inregistrat pe art,153.1 ... (vezi toată discuția)