Mi-am contactat contabila societatii pentru a imi trimite ultima balanta dar aceasta evita acest lucru, incercand sa afle a carui motiv real am nevoie. Mi-a sugerat sa nu ma duc la ANAF deoarece voi avea probleme si mi-a cerut ultima oglinda.
Ce imi sugerati sa fac in acest caz ?
Firma este suspendata din 2012 ne avand nici o datorie.
Stati ca nu inteleg.Dvs.aveti incheiat un contract de prestari servicii cu un expert contabil ce refuza sa va dea balanta firmei DVS?Nu va trebuie un motiv sa o cereti,balanta trebuie sa o aveti in actele societatii.
Nu am inteles partea cu Anaf-ul-sa aveti probleme de ce?Din curiozitate, ce inseamna ultima oglinda?
Intrebare pt sad
justme8
buna
te rog ajuta-ma cu un raspuns...
detin un srl unde sunt administrator unic ,in ultimul an am acumulat datorii la stat de aproximativ 12.000 ron (in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.