avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Expert contabil evita sa imi trimita ultima balanta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Expert contabil evita sa imi trimita ultima balanta

Mi-am contactat contabila societatii pentru a imi trimite ultima balanta dar aceasta evita acest lucru, incercand sa afle a carui motiv real am nevoie. Mi-a sugerat sa nu ma duc la ANAF deoarece voi avea probleme si mi-a cerut ultima oglinda.
Ce imi sugerati sa fac in acest caz ?
Firma este suspendata din 2012 ne avand nici o datorie.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 00:18, 12 Februarie 2014
Stati ca nu inteleg.Dvs.aveti incheiat un contract de prestari servicii cu un expert contabil ce refuza sa va dea balanta firmei DVS?Nu va trebuie un motiv sa o cereti,balanta trebuie sa o aveti in actele societatii.
Nu am inteles partea cu Anaf-ul-sa aveti probleme de ce?Din curiozitate, ce inseamna ultima oglinda?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla contabilul unei firme? hopeless1 hopeless1 buna seara. as dori sa stiu cum pot afla cine este contabil la firma unde figurez ca angajata deoarece administratorii firmei nu vor sa-mi spuna si nu vor ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate anaf corinatone corinatone Buna ziua Sunt in proces de inchidere a societatii. Firma nu are datorii la bugetul de stat, singura problema este ca lipsesc in baza lor de date doua ... (vezi toată discuția)
Intrebare pt sad justme8 justme8 buna te rog ajuta-ma cu un raspuns... detin un srl unde sunt administrator unic ,in ultimul an am acumulat datorii la stat de aproximativ 12.000 ron (in ... (vezi toată discuția)