avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu vreau sa divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu vreau sa divortez

sotul a plecat de acasa de o luna, la bunica lui cu motiv de divort din cauza jignirilor verbale. dupa 10 ani casnicie si un copil minor de 3 ani. a venit cand a dorit sa vada fetita, a mai luat haine de acasa si actele lui si ale terenului-bun comun. el plateste rate. eu restul .eu nu sunt deacort cu divortul. i-am propus terapie de cuplu, incercare de a vedea daca mai putem salva casnicia. sa stea cu noi. el nu doreste decat divortl, nu vrea sa incerce nimic. la ce sa ma astept. ce sanse are el daca eu nu accept?ce drepturi voi avea eu pt copil? ce va castiga el din acest proces?multumesc.
Buna ziua se poate divorta fara mine sotu abagat divort si eu nu sunt de acord daca nu semnez cerea de divort se poate divorta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare divort 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca intr-o actiune de divort, este mai bine ca intampinarea sa fie introdusa impreuna cu o cerere reconventionala sau ... (vezi toată discuția)
Modificare program vizitare in tari diferite mugurel77 mugurel77 buna,am si eu o intrebare.sunt divortat si fetita a fost incredintata mamei.intre timp am plecat amandoi din tara si ne-am stabilit in tari diferite.eu in ... (vezi toată discuția)
Mediere program vizitare minor atena1202 atena1202 Fostul meu sot are drept de vizitare minor conform hotararii judecatoresti. Programul se respecta, chiar mai mult, vine si in zilele care nu sunt mentionate in ... (vezi toată discuția)