avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare corecta ordine de compensare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare corecta ordine de compensare

Ce se trece pe spatele ordinului de compensare?Am gasit ambele variante si nu stiu care e corecta!
1.Pe cel albastru facturile pe care le am de plata si pe cel rosu pe cele pe care le am de incasat.
2.Si pe cel albastru si pe cel rosu facturile pe care le am de plata.
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 22:09, 12 Februarie 2014
Buna ziua,

Pe verso, si la albastru si la rosu, se trec facturile pe care le achitati.
Ca sa va fie mai usor, il puteti considera un ordin de plata.
Scrie si pe verso: "Borderoul datoriilor stinse". Deci, treceti facturile la care aveti datorii.
La fel face si destinatarul.
Din aceasta operatiune, va rezulta un formular albastru cu ce aveti de plata, si unul rosu cu ce aveti de incasat.

Respect,
Dan Preda.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
ContSters307306, utilizator
Multumesc
Buna seara,

Ma bucur ca v-am fost de folos.

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de compensare marcelaL marcelaL buna, am si eu o intrebare.pe odinul de compensare pe care il emit eu (ex albastru si rosu) pe verso scriu doar facturile mele? iar cealalta parte cu care ... (vezi toată discuția)
Proces verbal compensare anita10 anita10 Buna ziua, am o nelamurire cu privire la modalitatea de compensare a datoriilor intre doua societati. Eu asa stiam ca facturile mai mici de 10000 lei se pot ... (vezi toată discuția)
Ordine de compensare publicshare publicshare Doresc sa stiu daca am avut un contract de barter cu o companie si trebuie sa emitem ordine de compensare,trebuie sa emitem amandoua firmele ordine de ... (vezi toată discuția)