avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

ce obligatii de plata la asigurarile sociale sunt pentru concedii medicale
Cel mai recent răspuns: cristimesesan , utilizator 14:16, 12 Februarie 2014
Se numeste contributia pentru concedii si indemnizatii si este in cuantum de 0,85% din venitul realizat. Se achita odata cu CASS.
Trebuie sa fiti mai explicita. Eu am inteles ca intrebati ce trebuie sa platesti pentru a putea beneficia. Daca asta ati intrebat, raspunsul e corect. Daca nu...
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
cristimesesan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pfa lorei lorei BUNA ZIUA! Am si eu cateva nelamuriri, daca puteti va rog sa ma ajutati. Sunt PFA si vreau sa ma informez in ce conditii o sa primesc indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate cu venituri pfa si contract de munca v_florina v_florina Buna ziua, As vrea ca de la 1 februarie sa intru in concediu de maternitate, insa as dori sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste veniturile care vor ... (vezi toată discuția)
Concediu medical, concediu maternitate, concediu crestere copil del_gf del_gf Exista vreo prevedere care ar exclude, din baza de calcul pentru indemnizatii, veniturile rezultate din orele suplimentare (din care s-au retinut CAS, CASS, ... (vezi toată discuția)