avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contract de comodat pentru viza de flotant a ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contract de comodat pentru viza de flotant a studentilor - subventie caldura

Buna ziua. Suntem 2 studenti care vor sa isi faca viza de flotant. Dar proprietarul locuieste in Bucuresti si nu doreste contract de inchiriere inregistrat la Fisc din cauza impozitelor. Cu un contract de comodat legalizat la notar se poate? Fara prezenta proprietarului, deoarece apartamentul inchiriat este in Constanta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:22, 12 Februarie 2014
SPCLEP Constanta,in cazul cererilor viza de flotant,viza de resedinta solicita prezenta proprietarului spatiului cu destinatia de locuinta
Anterior demersurilor notariale,solicitati detalii la SPCLEP Constanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat vs viza flotant StefiPop StefiPop Buna ziua. Problema mea este urmatoarea. De 2 ani sunt relocata impreuna cu familia in Brasov. Stau cu chirie in Brasov de 1 an in acelasi apartament. ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat - ce si cum, se poate obtine viza de flotant cu el? Radu_non-OMG Radu_non-OMG Buna seara, As vrea sa-i dau unui prieten o garsoniera pentru 6 luni. Am vazut ca exista contractul de comodat in acest sens. Am inteles ca se poate incheia ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - sediu social epic epic Buna ziua, Intentionez sa infiintez un SRL in Bucuresti cu sediul social in apartamentul tatalui meu. Imi puteti spune va rog cum pot stabili sediul social ... (vezi toată discuția)