avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am primit instintare de executare silita si o incheiere la Oficiul de Cadastru. Intrebarea mea este daca aceasta poate fi contestata si daca este correct ca executorul judecatoresc sa scoata apartamentul la licitatie? Deja am o poprire pe pensie dispusa de acest executor.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:27, 13 Februarie 2014
sigur ca executorul va scoate apartamentul la licitatie.puteti face contestatie ,dar trebuie sa platiti si cautiune pentru suspendarea executarii
conteaza cat aveti datorie si de cand a inceput executarea, pe ce cod de procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, licitatie locuinta roxymar roxymar am luat un credit de la banca in chf in 2008, in suma de 9600, persoana a platit o perioada apoi nu a mai platit si am primit instintare ca mi se face ... (vezi toată discuția)
Ajuooor! O matusa a mea a avut datorii la RAJA in valoare de 3 milioane.Le-a achitat mai greu dar le-a achitat. Ieri a primit insa de la executor o instiintare ... (vezi toată discuția)
Evacuare din apartament Soso 1313 Soso 1313 Bună ziua Vă rog mult poate mă ajută cineva cu un răspuns la urmatoarea problemă : Apartamentul meu a fost scos la licitație de executorul ... (vezi toată discuția)