Puneti niste "baieti" sa faca niste schite. Cum am banuit, de obicei, asa se intampla - exista un singur bransament, amplasat ori la jumatatea distantei dintre scari, ori asimetric, adica mai aproape de o scara. In fine, trebuie sa faceti schite, sa mergeti la Apanova cu "jalba in protap" si sa-i bateti la cap pana reusiti - v-am mai spus ca nu va fi usor, au sa vina cu tot felul de argumente, ca asa s-a preluat de la Stat, ca apa-i uda si zapada rece, precum si alte dracovenii. Nu stiu sa va spun, dar am sa ma documentez - este o obligatie legala a furnizorului sa incheie contracte cu toti beneficiarii, iar pentru a incheia contracte de furnizare, trebuie sa masoare cantitatea de apa care v-o livreaza, desigur cu "cantarul" din dotare.
Solutia pe care o vad: sapat un sant pe acelasi amplasament al tevii actuale, si paralel cu aceasta mai plasati o teava care va alimenta numai una dintre scari. Desigur, in caminul de bransament se fac modificari si se adauga inca un apometru - desigur al furnizorului, caci altfel nu ati facut nimic. In aceste conditii, ambelelor scari li se vor emite facturi separate.
Mult succes!