avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Modificarea unei parti din petitul actiunii - ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Modificarea unei parti din petitul actiunii - exercitarea autoritatii parintesti

Intr-o actiune in exercitarea autoritatii parintesti, reclamanta a cerut si stabilirea domiciliului minorului la adresa sa din Italia. Intre timp aceasta s-a intors din Italia, nu mai are loc de munca acolo, dar are domiciliul si in Romania la aceiasi adresa de domiciliu cu minorul.
In martie este cel de al doilea termen de judecata.
Cum se poate face efectiv aceasta modificare, in temeiul carui articol?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 10:26, 13 Februarie 2014
Art.204 Cod procedura civila - alin.2 pct.1 daca instanta o va considera drept o eroare materiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copii Leonore77 Leonore77 Ora estimata: 14:00 Complet: C 4 CMF Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Constată că reclamanta S.E.G. a renunţat la capetele de cerere având ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala si materiala divort in italia cezarad cezarad Am o intrbare. Doi soti, care au ultimul domiciliu comun in Romania urmeaza sa divorteze. Mai concret, sotia, plecata in Italia a promovat actiune de divort ... (vezi toată discuția)
Proces minor anelia88 anelia88 am intentat un proces de stabilire a domiciliului unui minor.as vrea sa stiu daca la primul termen al procesului mai pot cere si incredintarea minorului? (vezi toată discuția)