Am o situatie ciudata-intr-un caz de fals si uz de fals , eu , in calitate de contabila am semnat in locul unui angajat pe CIM . EU am negat, ulterior s-a facut analiza grafologica ce a dovedit ca eu sunt faptasa.am negat in continuare, desi s-a deschis urmarirea penala. Acum dosarul stagneaza de 6 luni la procurori deoarece s-a cerut incepere urmaririi pentru administartor. acesta spune sa stau linistita deoarece el este om influent si va rezolva-aceasta asteptare imi da speranta, cu toate ca pagubitul tot trimite scrisori pe la parchet. Mai mult pagubitul il vrea ca urmarit penal deoarece acesta nu si-a primit in urma cererii niste diferente de salariu de la administartor pe care le-a castigat in instanta-si cica acolo este vb de codul muncii.
Spuneeti-mi va rog daca am vreo sansa cu noul cod penal sa scap
2 CAre este perioada prescriptiei in acest caz pt mine si respectiv administartor -fapta este din 2010?
3 ce sfaturi imi dati?
4 mai pot fi expert contabil dupa asta?
Mai am o intrebare, daca se poate: Cand se poate constitui partea vatamata in parte civila si daca este instiintata in mod oficial de acesta posibilitate-stiu ca inainte de inainte de inceperea cercetarii judecatoresti, dar e neclar daca partea vatamata este instiintata , precum si eu.
Multumesc mult anticipat
Incadrare juridica
Nina1
Buna seara,
Pentru o persoana s-a dispus inceperea urmaririi penale ca invinuit pentru savarsirea infractiunii de fals intelectual si uzul de fals. Aceasta ... (vezi toată discuția)