avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sfat va rog - fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sfat va rog - fals si uz de fals

Am o situatie ciudata-intr-un caz de fals si uz de fals , eu , in calitate de contabila am semnat in locul unui angajat pe CIM . EU am negat, ulterior s-a facut analiza grafologica ce a dovedit ca eu sunt faptasa.am negat in continuare, desi s-a deschis urmarirea penala. Acum dosarul stagneaza de 6 luni la procurori deoarece s-a cerut incepere urmaririi pentru administartor. acesta spune sa stau linistita deoarece el este om influent si va rezolva-aceasta asteptare imi da speranta, cu toate ca pagubitul tot trimite scrisori pe la parchet. Mai mult pagubitul il vrea ca urmarit penal deoarece acesta nu si-a primit in urma cererii niste diferente de salariu de la administartor pe care le-a castigat in instanta-si cica acolo este vb de codul muncii.
Spuneeti-mi va rog daca am vreo sansa cu noul cod penal sa scap
2 CAre este perioada prescriptiei in acest caz pt mine si respectiv administartor -fapta este din 2010?
3 ce sfaturi imi dati?
4 mai pot fi expert contabil dupa asta?
Cel mai recent răspuns: wolfususro , utilizator 11:41, 13 Februarie 2014
Mai am o intrebare, daca se poate: Cand se poate constitui partea vatamata in parte civila si daca este instiintata in mod oficial de acesta posibilitate-stiu ca inainte de inainte de inceperea cercetarii judecatoresti, dar e neclar daca partea vatamata este instiintata , precum si eu.
Multumesc mult anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare juridica Nina1 Nina1 Buna seara, Pentru o persoana s-a dispus inceperea urmaririi penale ca invinuit pentru savarsirea infractiunii de fals intelectual si uzul de fals. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals sub semnatura privata zahsor zahsor Cum pot recupera prejudiciul cauzat in scopul demonstrarii nevinovatiei mele de neimplicare sub nicio forma intr-un dosar penal de fals si uz de fals daca ... (vezi toată discuția)
Alte incadrari ale falsului intr-un cim wolfususro wolfususro In calitate de parte vatamata am un CIM semnat in fals( 4 ore in loc de 8), Ce fapte se pot imputa. Mentionez ca sotia administartorului a infaptuit ... (vezi toată discuția)