avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Asociatia crescatorilor de animale
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Asociatia crescatorilor de animale

O persoana cu un efectiv de bovine 1-2 capete ,poate sa beneficieze de subventie fiind incris intr-o asociatie si asociatia sa solicite pentru mai multe persoane aflate in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:14, 13 Februarie 2014
Subventiile se solicita la APIA. Acolo trebuie sa va interesati dvs sau conducerea asociatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie crescatori de animale miamariaa96 miamariaa96 Buna seara! Sunt membru al unei asociatii de crescatori de animale, respectiv bovine si ovine. As dori sa stiu care imi sunt drepturile de membru al acestei ... (vezi toată discuția)
Subventii pentru bovine..de ce nu se dau subventii reale valdut valdut am 40 capete bovine si am luat subventii doar pentru 7 bovine cat am fost inscris in urma cu trei ani...de ce nu se dau subventii reale cate sunt inscrise ... (vezi toată discuția)
Probleme grave cu subventia pe pasunat a unei comunitati bil63 bil63 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai succinct in problema noastra. In anul 2003 in localitatea noastra a luat fiinta o filiala a asociatie a crescatorilor ... (vezi toată discuția)