avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma in insolventa, inscriere la masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma in insolventa, inscriere la masa credala

Buna ziua,
Am nevoie de un sfat de specialitate.
Pe scurt, situatia este urmatoarea: creanta unei firme intrata in insolventa este garantata cu un bilet la ordin avalizat de o alta firma, cu termen de plata 31.12.2014.
Pot sa ma inscriu la masa credala cu creanta respectiva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 12:28, 13 Martie 2014
Datoria nu e exigibila, deci nu indeplineste conditiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma intrata in insolventa advsys advsys buna ziua Acum cateva zile am primit o notificare cu privire la o firma care a intrat in insolventa, problema este urmatoarea: Noi la societatea care a ... (vezi toată discuția)
Executare avalist firma intrată in insolventa Oradea2020 Oradea2020 Buna As avea nevoie de un răspuns va rog! Firma la care sunt administrator a emis biket la ordin in alb garantie,pe care l\'am semnat si am scris numele ... (vezi toată discuția)
Cu ce creante ne putem inscrie la masa credala? cristina69 cristina69 Va rog daca sa imi raspundeti, cat mai urgent, daca la masa credala se poate inscrie cu facturi care au fost emise in luna mai dar sunt scadente doar in ... (vezi toată discuția)