avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotararea nu s-a redactat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotararea nu s-a redactat

Hotararea instantei care s-a pronuntat pe 18 iunie 2013 nu s-a redactat nici pana astazi (13.02.2014)!!! Aceata redactare dureaza mai mult decat procesul propriu-zis... Mi s-a spus ca o cerere de urgentare nu va avea nici un efect, ba chiar o sa-i enerveze. Precizez ca stadiul procesual este FOND, iar hotararea instantei a fost atacata cu APEL. Banuiesc ca- hotararea nefiind redactata nici dupa 8 luni- vom ajunge sa se judece apelul la un termen infinit.
Ce este de facut? Ma poate sfatui cineva? #-o
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 07:55, 14 Februarie 2014
Cerere de urgentare a redactarii.Nu conteaza daca se supara judecatorul pt ca deja a pronuntat hotararea nu?
Eu am facut 4 cereri de urgentare la care mi s-a raspuns ca judecatorul desemnat va redacta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Cerere in vederea redactarii hotaririi ContSters355039 ContSters355039 Vreas sa fac o cerere in vederea redactarii hotaririi deoarece au trecut 30 de zile . Aceata trb depusa personal sau o pot trimite pe fax ? Este ceva tipizat ... (vezi toată discuția)
Termenul de comunicare al hotariri judecatoresti partilor marius45 marius45 ma avut un proces in data de 14 01 2013 si nici pana in prezent nu am primit comunicarea referitoare la sentinta (vezi toată discuția)