avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare la varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare la varsta

S-a dat vreo lege prin care pensionatii anticipat partial care au 33 de ani si 4 luni de munca, se pot pensiona definitiv?
Cineva mi-a spus ca ar fi auzit ca, persoanele care au 30 de ani de munca se pot pensiona definitiv (acea pensie care de fapt ar fi trebuit sa o ia la 60 de ani, varsta de pensionare). Se poate ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:17, 13 Februarie 2014
Nu.
Simple zvonuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata stefaste stefaste Rog frumos pe cineva care ma poate ajuta c-un raspuns referitor la varsta de pensionare. Art.62-(1) Pensia anticipata se cuvine,cu cel mult 5 ani inaintea ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata roxanacarastanef roxanacarastanef Buna ziua, Care sunt penalizarile si condiitiile pentru o persoana de sex F, de 57 de ani cu 33 de ani vechime in campul muncii care doreste sa se pensioneze ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? potoradrian potoradrian Buna ziua, Imi puteti spune ,va rog, la ce data se poate pensiona o persoana cu urmatoarea perioada de munca: 1.10.1979.15.02.2008. Din 1.10.1979-2001 a ... (vezi toată discuția)