avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sa cer la camatar?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sa cer la camatar?

Mi se cere sa cer bani la camatari s acopar minusl
De fapt eu sunt incadrata ca inspector asigurari si de multe ori mi sa cerut sa scot bani din caserie pentru a achizitiona cadouri pentu colegii mei
Chiar si pentru directorul de sucursala si apoi trebuia sa ma rog si sa ma umilesc pentru ai primi inapoi.
chiar si pentru cadoul meu inca una dintre colege trebiuie sa imi restituie niste bani din caserie
Acesi colega care a incheiat registrul de casa dupa mine.
Neglijenta mea si in accelasi timp greseala ca am acceptat borderouri pe care le gaseam in sertar
casa de bani nu avem decat din vara si fara sistem de alarma cum se sustine
De cele mai multe ori plecam cu banii acsa,fiind si 400 de milioane vechi pentruca nu aveam unde sa las si societatea nui pasa.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:27, 19 Aprilie 2009
Va sfatuiesc sa nu cereti bani de la "camatar".V-ati aflat intr-un lant al slabiciunilor si nu ati putut sa il "rupeti" la timp...Se pare ca dvs. ati fost "veriga slaba" sau cel putin asa a "reiesit" din cate ne spuneti, in final...
V-am mai spus, luati-va un avocat si mergeti impreuna la angajator sau la Politie (depinde de cat de departe s-a ajuns) ca sa lamuriti in mod legal problema.Nu mai apelati la solutii compromitatoare care nu ar putea decat sa va complice situatia!
Si recomandarea mea ar fi aceeasi sa nu va impacientati sa petreceti cat mai bine sarbatorile pascale iar dupa aceea sa contactati un avocat care dupa ce se va lamuri va stabili ce este cel mai bine ptr.dvs.
Dupa sarbatori luati legatura urgent cu un avocat pentru a stabili cea mai buna strategie pentru a rezolva aceasta problema care este mai mult decat grava si care imbraca forme penale.Cu cat intarziati aceasta se poate acutiza,mai ales in dauna dvs.Cat despre intentia de a apela la camatari,nici sa nu va ganditi pentru ca problemele dvs. s-ar agrava mai mult decat va dati seama.O astfel de decizie poate schimba o viata in cel mai negativ mod.Deja aveti probleme si va sfatuiesc sa nu le agravati si apoi, sa regretati :((
Ultima modificare: Duminică, 19 Aprilie 2009
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati!!! stefanmanafumariana stefanmanafumariana sotul meu a intentat divort acum o saptamana, fara acordul meu. Doresc sa se desfaca aceasta casatorie care dureaza de 2 ani. Problema este PARTAJUL. As dori ... (vezi toată discuția)
Datorii neachitate. care sunt urmarile? dreptate dreptate Imi cer scuze daca nu am postat subiectul in cadrul sectiunii corespunzatoare, insa nu am stiut exact unde este mai bine. As vrea sa va intreb ce se poate ... (vezi toată discuția)
Dorinta de cooperare cu organele de cercetare penala. stefan1977 stefan1977 Buna ziua,am o situatie mai ciudata in prisma faptului ca sunt cercetat intr-un dosar penal ca martor pentru mai multe fraude cu file cec .Ma tot ameninta ... (vezi toată discuția)