avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pot da in judecata un profesor universitar ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pot da in judecata un profesor universitar ?

Pot da in sudecata un profesor universitar si/sau universitatea respectiv facultatea , daca nu respecta statutul studentului?
Pe scurt, nu a corectat tezele (sau cel putin asa am auzit eu ca procedeaza) dar a picat multi studenti (cei care au avut tezele in teancul de picabili) , pentru ca nici nu era posibil sa corecteze 200 de teze in doua zile , a lipsit de la cursuri mai multe ore si nu a asigurat un barem de notare dupa examen.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 00:14, 14 Februarie 2014
Puteti sa contestati nota. Aceasta este procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac contra abuz profesor universitar cvalentin cvalentin Ma intereseaza care sunt posibilitatile unui student de a lupta pentru drepturile sale impotriva unui profesor care noteaza la examene discretionar. ... (vezi toată discuția)
Examenul la o disciplina pot sa il sustin si la o alta universitate? popavasile popavasile Buna ziua. sunt student ultimul an, am ratat deja sustinerea licentei de vara din cauza unui examen la un profesor exagerat de exigent (nu vad rostul unor ... (vezi toată discuția)
Examene restanta... simpleway simpleway Sunt studenta in anul 1 la Litere. Am o profa, care incearca nervii tuturor studentilor care trec pe mana ei. Am dat la ea a 3-a restanta si am picat-o. Oare ... (vezi toată discuția)