avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social in apartament inchiriat unei alte persoane
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social in apartament inchiriat unei alte persoane

Buna ziua, doresc sa infiintez o microintreprindere si as vrea sa declar sediul social in apartamentul unui prieten (2 camere) care ar fi de acord sa-mi ofere spatiu in comodat dar nu stim daca este posibil deoarece in apartamentul respectiv locuiesc cu chirie (contract inregistrat la fisc) 2 persoane. Este posibil sa inchei cu proprietarul si un contract de comodat pentru gazduirea sediului social?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:29, 14 Februarie 2014
Buna ziua,

Da, este posibil. In momentul inregistrarii sediului nu se verifica cate persoane fizice sunt in acel spatiu, ci doar daca mai sunt sau nu firme

Succes,
Discutati anterior oricarui demers problema cu presedintele de asociatie deoarece in cazul apartamentelor care isi schimba destinatia,de regula se incheie conventie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat locuinta OIL OIL DACA INCHEI IN CONTRACT COMODAT LOCUINTA IN CALITATE DE COMODANT, AM OBLIGATIA INREGISTRARII LA FISC ? ACESTUI CONTRACT II TREBUIE NEAPARAT AVIZUL NOTARULUI ? (vezi toată discuția)
Punctul de lucru al unui pfa - nelamuriri IuliaPopescu IuliaPopescu Pentru infiintarea punctului de lucru, pentru ca proprietarul deocamdata este de acord sa semnam doar un contract de comodat pentru apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Contract comodat - sediu social dutch dutch Vreau sa infiintez un SRL cu sediul social in apartamentul parintilor mei cu care sa inchei un contract de comodat. As vrea sa stiu daca ei se supun unui risc ... (vezi toată discuția)