avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare Dacia 1310
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare Dacia 1310

Buna ziua!Anul trecut am cumparat un autoturism dacia 1310 de la o matusa.Nu am inmatriculat-o pe numele meu,iar acum taxa de mediu depaseste de cateva ori valoarea masinii.Va intreb daca un act de donatie sau o procura speciala ma poate scuti de taxa de mediu si de problemele cu autoritatile. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:22, 14 Februarie 2014
Termenul legal pentru finalizare procedura achizitie bun mobil este de 30 de zile
In conditiile in care exista un contract de vanzare cumparare legal incheiat,nu mai puteti incheia alt document de instrainare bun mobil
Chiar si prin donatie se transfera dreptul de proprietate asupra bunului mobil,astfel incat aceasta varianta nu rezolva interesul dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui autoturism ionel-leonida ionel-leonida Am vandut cu contract de vanzare-cumparare,un autoturism Dacia 1310 la un cetatean.Eu ca vanzator am fost la primaria din localitate si am radiat autoturismul ... (vezi toată discuția)
Donatie autoturism fagaras1955 fagaras1955 Buna ziua, detin un autoturism inmatriculat pe numele meu pe care l-am donat fiului meu spre folosinta. Cum se procedeaza ca acest autoturism sa devina ... (vezi toată discuția)
Intrebare drept circulatie auto akaware akaware Pe 26 dec 2012 am achizitionat un Cielo, pe 27 l-am trecut la financiar iar pe 7 ian am fost sa il inmatriculez pe numele meu, insa taxa de poluare care ... (vezi toată discuția)