sunt casatorita de 25 ani insa in urma cu 10 ani din cauza neintelegerilor am plecat in afara ,am strans bani si am cumparat o casa,am renovat-o si am intretinut si copii..el nu a contribuit cu nimic..situatia sa deteriorat mai rau...in cazul in care divortez sotul face parte la bunurile cumparate doar de mine?..
Tot ceea ce este dobandit in timpul casatoriei are regimul de bun comun al sotilor, cu cateva exceptii.
Dupa ce se finalizeaza divortul, puteti face partajul in cadrul caruia solicitati impartirea bunurilor comune, cotele de contributie nefiind obligatoriu 50-50, ci dvs puteti solicita o cota de contributie majorata producand dovezi in acest sens (in special a veniturilor realizate de dvs comparativ cu ale sotului).
Parasire domiciliu
ady58
sunt casatotit de 28 ani si sotia a parasit domiciliul luandu-si doar lucrurile personale . ce se poate face legal nefiind cale de intoarcere /? nu avem copii ... (vezi toată discuția)
Partaj
valerica123
Buna ziua!
As dori sa va intreb ce drepturi am in cazul unui partaj in situatia urmatoare: Imobilul in care am locuit impreuna cu fostul sot ... (vezi toată discuția)