avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... va rog un raspuns urgent
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

va rog un raspuns urgent

am o firma care nu mai are activitate de 8 luni. Prin aceasta firma s-a luat un credit ipotecar (s-a girat cu ap proprietate a sotului0 . contabilui firmei ma sfatuieste sa introduc falimentul,dar eu nu vreau pt ca pierd apartamentul.Mentionez ca firma a acumulat si datorii la finante. Ce modalitate exista sa scot apartamentul de pe firma (in afara de a plati creditul integral ca nu imi permit)?
Cel mai recent răspuns: Raluca Balascan , Avocat 18:20, 19 Aprilie 2009
Nu aveti cum sa scoateti acest apartament ca garantie, atata timp cat nu platiti integral creditul.
Sau poate sa introduceti alt bun cu aceeasi valoare in locul apartamentului.
nici nu pot sa preiau creditul pe persoana fizica?
Cititi cu atentie prevederile contractului de credit si poate este posibila cesiunea contractului. Numai ca evident aveti nevoie de acordul bancii pentru acest demers. Este putin probabil sa puteti prelua contractul de credit datorita conditiilor extrem de restrictive pentru acordarea unor credite. Incercati totusi!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare credit "prima casa" de catre codebitor aspasia state aspasia state Buna ziua As dori sa stiu care ar fi forma de preluarea a unui credit \"prima casa\", de la fiica mea. Mentionez ca in 12 dec. 2017 se implinesc cinci ani, ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune d-r d-r Pentru a introduce in masa bunurilor partajabile apartamentul achizitionat in timpul casatoriei printr-un credit ipotecar am nevoie de acordul bancii ? (vezi toată discuția)
Executare fidejusor TudorHR TudorHR Buna ziua, Am contractat un credit pe firma (SRL) si am girat cu un bun care este in patrimoniul personal (pe persoana fizica), la acest credit am semnat si ... (vezi toată discuția)