avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stornare factura avans
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stornare factura avans

buna ziua,

Daca am emis factura de avans catre client in valoare de 10000 lei, iar clientul achizitioneaza ulterior marfa prin mai multe facturi de pana in 1000 lei, cum procedez cu stornarea avansului? stornez pe fiecare factura avansul, pana cand se inchide avansul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:35, 14 Februarie 2014
da, corect . Stornati procentual daca vreti, pe fiecare factura pana se inchide avansul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Storno factura partiala marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Cum trebuie sa procedez ca sa stornez o factura de avans marfa doar partial , trec informatiile de pe factura pe care vreau s-o stornez pe ... (vezi toată discuția)
Fragmentarea comenzii cash contacafe contacafe Buna ziua, sper ca ma poate ajuta cineva in urmatorul caz: Am o comanda de marfa de 10000 lei, pot emite in ziua x o factura de avans cu plata cash de 3500 ... (vezi toată discuția)
Completare in d394 factura de stornare contawest contawest Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez la completarea declaratie 394 cap.2.2. La inceputul lunii s-a emis o factura de servicii in valoare de 1ooo lei ... (vezi toată discuția)