avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Asigurarea imprumutului de catre banca fara ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Asigurarea imprumutului de catre banca fara instiintarea clientului

Buna ziua,
Am facut un imprumut la banca pentru nevoi personale in anul 2011.
In anul 2013 am intarziat cu plata integrala a ratei cam 3 luni. Cand am platit la banca , operatorul de la ghiseu mi-a cerut o suma mai mica pentru rata cu aproximativ 65 lei fata de cea pe care am fos instiintat s-o platesc prin SMS primit de la banca cu trei zile inainte de data scadenta.
Am cerut un desfasurator cu ratele pe 2014 si am vazut ca suma respectiva {diferenta} apare la rubrica com/asig. Este corect?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:00, 14 Februarie 2014
De ce nu cititi contractul de credit?Acolo prin semnatura, ati acceptat si modalitatea de asigurare a creditului, care poate fi facuta inclusiv de banca in numele dv., prin retinerea lunara a ratelor de prima, aferente soldului creditului utilizat.
Totodata, in extrasele lunare, sunt evidentiate distinct sumele aferente asigurarii.
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2014
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare Black ✋ Black ✋ Buna ziua am un împrumut Provident menționez că nu am întârziat niciodată. Nu pot beneficia de o refinantare din partea altor bănci fiindcă am gradul ... (vezi toată discuția)
Restanta camy3 camy3 Am mai cerut un sfat luna trecuta la d-voastra si nu l-am primit si anume eu am un credit de nevoi personal facut in anul 2006 pe baza de buletin fara garantii ... (vezi toată discuția)
Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)