Buna ziua,
Am facut un imprumut la banca pentru nevoi personale in anul 2011.
In anul 2013 am intarziat cu plata integrala a ratei cam 3 luni. Cand am platit la banca , operatorul de la ghiseu mi-a cerut o suma mai mica pentru rata cu aproximativ 65 lei fata de cea pe care am fos instiintat s-o platesc prin SMS primit de la banca cu trei zile inainte de data scadenta.
Am cerut un desfasurator cu ratele pe 2014 si am vazut ca suma respectiva {diferenta} apare la rubrica com/asig. Este corect?
Va multumesc
De ce nu cititi contractul de credit?Acolo prin semnatura, ati acceptat si modalitatea de asigurare a creditului, care poate fi facuta inclusiv de banca in numele dv., prin retinerea lunara a ratelor de prima, aferente soldului creditului utilizat.
Totodata, in extrasele lunare, sunt evidentiate distinct sumele aferente asigurarii.
Refinantare
Black ✋
Buna ziua am un împrumut Provident menționez că nu am întârziat niciodată. Nu pot beneficia de o refinantare din partea altor bănci fiindcă am gradul ... (vezi toată discuția)
Restanta
camy3
Am mai cerut un sfat luna trecuta la d-voastra si nu l-am primit si anume eu am un credit de nevoi personal facut in anul 2006 pe baza de buletin fara garantii ... (vezi toată discuția)
Recorelare
mancipri
Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)