Eu am o problema mai delicata , locuiesc intr-un apartament unde locatarii au platit o x firma pt a realiza constructia unei retele interne de apa ( cu apometre apa la usa platind 450lei de familie ) In fine , a fost un esec intrucat cei care furnizeaza apa in oras au spus ca ei nu ne pot pune apometre la usa pt ca respectiva lucrare nu are proiect . Bun , s-a trecut apa pe reteaua noua cu apometrele la usa( fara a avea contract individual cu firma de apa ) . Eu nu mai locuiesc acolo de cativa ani iar acum 6-7 luni asociatia de locatari ( administratorul) mi-a ridicat apometrul de la usa ( acesta fiind proprietate personala , avand bon fiscal , certificat de garantie la el si metrologie ) . Toate bune si frumoase , acum cateva zile am fost la asociatie , am platit 30% din suma datorata ( suma datorata este de ordinul zecilor XXX RON ) si i-am rugat sa mi puna apometrul . Acestia initial mi au zis ca l pun apoi ca nu l mai pun daca nu mai vin cu o alta suma de bani .
Intrebare : Maine dimineata vreau sa ii fac plangere penala pentru abuz in servici si furt , intrucat acel bun este al meu iar eu nu am contract cu firma care furnizeaza apa potabila , doar platesc datoriile la asociatie , ideea e ca ma constrange si ma santajeaza , daca ii mai dau anumiti bani , imi da apometrul si evident apa , practic respectivul apometru este al meu si trebuie sa platesc pt el :) .
Pai vecinii au spus ca administratorul a venit si l-a ridicat , pe mine ma intereseaza cine a savarsit posibilul furt/abuz , nu cine este reprezentantul legal , in plangere am mentionat ca angajatii/reprezentantii asociatie de proprietari nr x iar discutia am avut -o cu dl. administrator spunand ca el l-a ridicat ( asta nu se poate proba , intrucat a fost verbal ) , acum cei de la politie vor stabilii cine , ce , cand si de ce s-a safarsit aceasta posibila fapta !
Credeti-ma ca nu va aflati in situatie mea si nu stiti cat e de frustrant . Practic neputinta este cea mai mare dezamagire in viata din pct meu de vedere , intrucat eu chiar nu aveam ce sa fac si nu aveam cu cine sa ma inteleg , n-am mers cu intentie de cearta , din contra atitudinea mea a fost una umila intrucat stiam ca sunt datornic iar respectivii ( reprezentantii asociatiei ) aveam dreptul sa-si recupereze banii dar na ...s-a ajuns aici si chiar nici eu nu sunt mandru de acest lucru !
PS : Ca sa am o dovada ca am facut o solicitarea scrisa , ar trebuii sa mi fie lasat un Nr. de inregistrarea iar in termen legal , raspunsul il primesc in 30 zile dar in cazul meu nu este chiar asa pt ca nu prea am cu cine discuta , "boierii" sunt prea plini de ei pt a mi asculta doleantele