avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fondul de reparatii si rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fondul de reparatii si rulment

Presedintele se opune sa puna banii in cont precum daca vom pierde banii din cont , o obliga pe administratoare sa tina acas la ea suma de 20000 ron plu 5000 ron alti bani din casa .Ce zice-ti de asta?:justcuz:
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:33, 16 Februarie 2014
Este ilegal, se considera frauda.Cenzori nu aveti??
Pai aveti un cont deschis la o banca? Si care ar fi temerea presedintelui, da faliment banca unde v-ati deschis contul?
Poate incercati sa va alegeti un presedinte mai „aerisit”...
Cum sa tzii la ciorap asemenea sume? Poate are vreo idee administratora. Dvs. dormiti linistiti, ca administratora are grija de banii dvs.!
Presedintele de asociatie are obligatia sa respecte norma in vigoare
Nu exista temei legal pentru ca fondul de reparatii sa fie detinut de catre administrator la domiciliul acestuia
Nici administratorul de imobil nu poate fi obligat sa depoziteze fondurile asociatiei de proprietari si alti bani din casa la domiciliul sau
Daca amiabil nu solutionati la nivelul imobilului,sesizati oficial serviciul de specialitate din primarie,care poate dispune sanctionarea presedintelui de asociatie
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2014
ynocentta, utilizator
daca eu ca prop, la rubrica fond rulment am mai multi bani stransi decat cea mai mare suma care imi revine pe lista de plata:
1/pot sa retrag suma in plus si so trec in fondul de reparatii?
2/dar so retrag de tot, fara sa vand ap?
hutiudumitru a scris:

Multumesc pentru raspunsul dinainte, eu nu inteleg un lucru ,fiecare propietar are cote diferite la plata cheltuielilor ,atunci presdintele poate cere oamenilor in sedinta sa semneze hotarirea ca se stringe fod de rulment in cota fixa la toti propietarii ,eu nu cred ca au stiut ce semneaza si ce se vrea in final.Ce este de facut mergem la judecata cu presedintele sau pla.tim fara dret de aparare,zce in articol cu aprobarea adunarii generale de data asta ne-a fentat pe multi.

Alte discuții în legătură

Sold casa BEN46 BEN46 Avem un fond de rulment scriptic fiindca in perioada de iarna ajunge la limita fondului de rulment constituit sau chiar a fost depasit ... (vezi toată discuția)
Unde se tin banii din incasarile asociatiei de proprietari antoanelas antoanelas Este legal ca, administratorul sa țină asupra sa încasările si fondul de rulment sau este obligat sa depună banii la banca? (vezi toată discuția)
Incasarea cotelor la intretinere in contul unei firme Mytro Mytro Buna ziua , Am si eu cateva intrebari pentru dumneavoastra , sa zicem ca in cazul in care am o firma care se ocupa cu administrarea asociatiilor de ... (vezi toată discuția)