avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu - riscuri, consecinte
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu - riscuri, consecinte

Buna ziua.

As dori sa stiu care ar fi problemele de natura legala cu, care m-as putea confrunta daca iau persoane in spatiu. (spre ex: daca persoanele respective ar avea amenzi de platit, ar veni pe adresa mea? Si cum ma afecteaza pe mine acest lucru?
Sau: m-ar afecta la plata intretinerii, daca mai multe perosane locuiesc in apartament, se considera ca am venituri suplimentare, desi nu cer chirie...)

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:56, 16 Februarie 2014
Daca luati o persoana in spatiu,aveti obligatia sa comunicati numarul real de persoane care domiciliaza provizoriu sau definitiv in proprietatea dv mai mult de 15 zile pe luna,pentru a fi inregistrate in cartea de imobil si a fi introduse la calculul cotelor individuale de intretinere
Daca persoanele luate in spatiu primesc amenzi acestea sunt consemnate pe numele si CNP-ul persoanei respective
Cititi si acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu pop_maria pop_maria am chiriasi fara a le fi facut contract de inchiriere.....vror sa fie luati in spatiu pt ca sunt din alta localitate si spun ca le-ar fi de folos acest lucru ... (vezi toată discuția)
Persoană luată în spațiu primește amenzi pe care nu le plătește. poate fi afectat proprietarul? lexev lexev Dacă un chiriaș, să zicem, își face carte de identitate cu domiciliul la adresa în care stă în chirie, adică este luat în spațiu de proprietar, apoi ... (vezi toată discuția)
Luare în spațiu pentru act de identitate Mariandumitru88 Mariandumitru88 Mai exact o verișoara care a decis să se mute la mine in oraș vrea sa își schimbe buletinul pe adresa mea. Țin sa precizez că ea stă in chirie, nu cu ... (vezi toată discuția)