avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Caut arhiva
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Caut arhiva

Buna ziua,
Va scriu in intentia de a va adresa o rugaminte:
- urmeaza sa ies la pensie si am de recuperat 2 ani de vechime, respectiv 74-76 . In aceasta perioada am lucrat la societatea ICHPEU Bragadiru, sediul in CONSTANTA_ CONSTRUCTII HIDROTEHNICE, sectia EXTINDEREA PORTULU ca si muncitor necalificat( ca si persoane din conducere pot aminti pe : Dir.Sotir Nicolae, Vrinceanu Vasile si Petre Ion).am facut cateva drumuri la Constanta(eu sunt din Pascani) dar nu am reusit sa gasesc nicaieri arhiva acestei societati, prin urmare nu stiu cum sa imi recuperez cei doi ani de vechime.
In acest sens apelez la dvs.cu rugamintea de a ma ajuta, in cazul in care puteti, sa ma indrumati unde si cum as putea sa gasesc documentele de la aceasta societate , ce ar trebui sa fac.
Va multumesc foarte mult si va doresc o zi placuta si astept cu interes raspunsul dvs. oricare ar fi acela.
Cu respect,

CiuciudauGheorghe
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 17 Februarie 2014
1. Incercati, p e-mail, la:

Arhivele Naţionale ale României
Bd. Regina Elisabeta nr. 49, sector 5, Bucureşti, C-050013
Fax: 021/312 58 41, 021/313 18 38
e-mail: secretariat.an@mai.gov.ro

2. Dati datele intreprinderii unde ati lucrat si perioada si vi se va spune la ce arhiva judeteana sa cautati.
Va puteti adresa direct:
Directiei Judetene Ilfov a Arhivelor Nationale
Adresa: Bucuresti, str. Leaota nr. 2A, sector 6
E-mail: ilfov.an@mai.gov.ro

sau

Direcţiei Judeţene Constanta a Arhivelor Naţionale
Adresa: str. ªtefan cel Mare nr. 121, cod 900705, Jud. Constanţa
Telefon: 241/665463
Fax: 241/665463
E-mail: constanta.an@mai.gov.ro
la arhiva din constanta nu s-a gasit nimic ,nicio urma o societatii repsective, multumesc !!!:D

multumesc, voi trimite si un email :D
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Incercati sa luati legatura si cu cei de la S.C. HIDROCONSTRUCTIA S.A.
Calea Dorobantilor 103 - 105
Sector 1, Bucuresti - Romania
Cod:010561
Telefon:
+40.(0).21.20.81.400
+40.(0).21.20.81.411

E-mail: office@hidroconstructia.com

Acestia sunt urmasii fostei "Intreprinderi de Constructii Hidroenergetice" . Poate stiu ei ceva de arhiva fostului dvs angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - arhiva intreprinderea de foraj si alimentari cu apa, bucuresti, sucursala constanta MarilenaN MarilenaN Va rog sa ma scuzati pentru deranj, poate nici nu ma puteti ajuta, dar as vrea macar sa incerc. Tatal meu a muncit intre anii \'72 si \'80 la Interprinderea de ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime in munca ana_dark84 ana_dark84 Buna ziua! As vrea sa stiu unde trebuie sa mearga o persoana pentru a-si recupera actele ce dovedesc vechimea in munca? Precizez ca este vorba de o perioada ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime capcana4 capcana4 va rog ajutati-ma cu o informatie si va multumesc! de unde pot scoate vechimea in munca de la t.c.i.f bucuresti-sectia 7 ivanesti-dorobantu. unde as putea da ... (vezi toată discuția)