avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pune în vedere reclamantei ca, în termen de 5 zile, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pune în vedere reclamantei ca, în termen de 5 zile, sã depunã la dosar lista în care sã indice numele ºi adresa unui martor în vederea administrãrii probei testimoniale dispusã din oficiu. Nu am martor !

Buna ziua, ma aflu intr-o situatie dificila.Sunt intr-un proces civil recuperare drepturi salarii neplatite de fostul angajator. iNSTANTA imi pune în vedere mie subsemnatei reclamante ca, în termen de 5 zile, să depună la dosar lista în care să indice numele şi adresa unui martor în vederea administrării probei testimoniale dispusă din oficiu. Mentionez ca nu am martorul cerut de instanta. Pentru ca fostii colegi nu vor sa vina din diferite motive , inclusiv de frica fostului patron, si eu nu am adresele lor. Ce pot face ? in paralel cu acest dosar mai exista la politie o plangere facuta impotriva acestui fost angajator. Din rezultatele si expertizele tehnico stiintifice aflate la politie rezulta clar ,, Pe Contract de munca semnatura de la rubrica angajat nu imi apartine, State de plata semnate numai de angajator. Adrese de la itm in care sta scris ca: Angajatorul intocmea contracte de munca cu timpul lucrat in fractii de 2 sau 4 ore / zii si nicidecum , 8 ore / zii. Am solicitat instantei sa ceara documentele de la politie dar nu se vrea
Si totusi instanta imi cere mie reclamantei sa duc martori. NU AM MARTORI ... CE-I DE FACUT ? va rog ?
Va trebuie martor.
Nu stie nimeni ca ati lucrat si alte detalii din cei de la locul de mu ca?
Sotul si copii mei. stiu unde am lucrat in rest nimeni.

Fostii angajati din anul 2011 nu mai lucreaza niciunul acolo toti au fugit de frica fostului patron. Exista niste declaratii la politie.La politie exista si niste expertize tehnico stiintifice dupa contractele de munca in care sta scris. Semnaturile de la rubrica angajat nu apartin muncitorilor.Exista la politie si declaratii ale fostilor angajati. Exista la politie si copii dupa procesele verbale ale Inspectoratului teritorial de Munca ,in care scrie ca, fostul patron incheia contracte de munca in care nu erau trecute decat fractii de 2 sau 4 ore / zii iar in realitate numcitorii prestau 12 , 14 ore pe zii. Toate sunt la politie. Am cerut instantei civile sa le solicite politiei dar vad ca nu se vrea. Cu stima d.le avocat

Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Mergeti si faceti cerere la politie sa va dea copii xerox dupa dosar.
Daca veti avea dovada ca ati cerut si nu ati primit instanta va poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte originale disparute dintr-un dosar penal ContSters241026 ContSters241026 .Litigiu de munca in instanta dar si penal Tin sa va spun ca eu am obtinut aceste copii dupa CIM De la politie. Pentru ca au fost luate spre exeptizare ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca-recuperare drepturi banesti. tribunalul imi cere documente pe care nu le am eu,,,ce ma fac ?,,, ContSters241026 ContSters241026 Buna seara tuturor ma aflu intr-o situatie din care nu stiu cum sa ies Subiect -Ma aflu in proces cu fostul angajator multiple probleme: Recuperare salarii ... (vezi toată discuția)
Cum se depuneau contractele de munca in anul15.02.2010 inainte de : revisat dorudoru dorudoru : As mai intreba ? poate stiti mai bine... La momentul 15.02.2010 depunerii contractului de munca la Inspectoratul Teritorial de munca (data inregistrarii ) ... (vezi toată discuția)