avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere cheltuieli PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere cheltuieli PFA

Buna ziua,

Cum as putea sa deduc o parte din cheltuielile casei ( factura curent, factura gaze) pe PFA?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 17:23, 17 Februarie 2014
In baza unui contract de inchiriere sau de comodat,in care sa se mentioneza suprafata din imobil utilizata pentru PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli pfa liveomars liveomars 1.Daca sediul PFA-ului,profesie liberala este acasa, adica ma intalnesc cu clientii acasa, ce cheltuieli pot deduce si in cuantum de cat? Cheltuieli cu ... (vezi toată discuția)
Rata credit imobiliar deductibila la pfa? bluesky_c3 bluesky_c3 Pot sa-mi deduc rata, sau o parte din rata la apartament, la PFA? In contractul de comodat dintre mine PF si mine PFA am specificat o camera in suprafata de ... (vezi toată discuția)
Deduceri cheltuieli pfa bluesky_c3 bluesky_c3 Am cautat foarte mult si tot nu m-am lamurit cu asta, va rog sa ma ajutati. Suprafata pe care am trecut-o in contractul de comodat este de 50% din suprafata ... (vezi toată discuția)