simate domn(a),
in urma evaluarilor medicale am primit un diagnostic conform: Legea nr. 584/2002 ,accentuat gradul B2,
Va rog sa ma informati daca decizia medicului expert teritorial este legala si cea mai buna(ptr. ca am dubii in privinta hotararii luate de acest medic,ca mia zis :va incadrez la grad accentuat B2 ptr a va mai putea rotunji veniturile).
Rog respectos sa ma informati ,unde ma pot adresa ptr.ca la noi in judet am intampinat foarte multe proble incepand cu medicul de familie ,retele lunare care trebuie sa le iau din ce in ce sunt mai costisitoare si intampin probleme in farmacii,in lege prevede ca am dreptul la un bilet de tratament gratuit intr-o statiune,deja mi sa spus de la Casa de pensii judetiana ca sunt zeci de mii de persoane cu handicap,si nu au bilete,ce pot face ?ca sa beneficiez si eu de o viata normala care este prevazuta in lege?
Va multumesc si astept un raspuns ,
Cu respect,P.G.
In cadrul Directiei sanitare judetene functioneaza o comisie medicala care analizeaza contestatiile facute de catre persoanele incadrate in grad de handicap.
Faceti o sesizare scrisa cu nr. de inregistrare/ data (sau trimiteti sesizarea prin posta cu confirmare de primire) la aceasta comisie. In sesizare contestati documentat, incadrarea dvs. in gradul respectiv de handicap.
In privinta biletului de tratament trebuie sa depuneti o cerere scrisa, cu numar de inregistrare/ data la Casa teritoriala de pensii. In ordinea numerelor de inregistrare a cererilor si in functie de numarul de bilete alocate respectivei case de pensii, puteti beneficia sau nu de acest bilet de tratament.