avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eliberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

eliberare conditionata

Vreau sa stiu si eu pentru o condamnare de 3 ani cand se face cerere pentru eliberare conditionata.Are deja facut 14 luni.Va rog sa-mi spuneti exact,stiu ca dupa 2/3 dar nu stiu din cat se calculeaza.Multumesc
Cel mai recent răspuns: danad1nu , utilizator 19:34, 19 Februarie 2014
47 de ani,condamnat 3 ani pentru asocierea in vederea savarsirii de infractiuni si complice la spalare de bani,arestat pe 4 martie 2013,munceste de pe 14 mai 2013 si castiga 7zile jumate pe luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata kyliejenner kyliejenner Buna ziua ! Am nevoie de o lamurire de la dvs. Daca cineva a fost condamnat la doi ani , a executat 5 luni in prevenitv , cat ramane din pedeapsa totala si ... (vezi toată discuția)
Munca, cursuri de calificare/recalificare - persoane private de libertate ; eliberare conditionata id_store id_store Am inteles ca prin munca se pot acumula 7 zile libere la luna. Pentru cursuri de scolarizare, calificare recalificare 15 sau 30 de zile. Ar mai fi realizarea ... (vezi toată discuția)
Eliberare sub control judiciar oanapyty oanapyty Buna ziuua.o intrebare sper sa primesc niste raspunsuri care sa le pot intelege. sotul meu este incarcerat din 1octombrie2013 dupa arestu preventiv 29 de ... (vezi toată discuția)