avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune

Suntem 3 frati.Mostenim 3 ha.de teren,in urma decesului parintilor.Vreu sa impartim paminturile,dar sora care are titlurile de proprietate,nu vrea sa vina la notar ptr. a le intabula.Am inteles ca trebuie facuta o notificare la adresa ei,dar cine o face?.Si apoi ce mai trebuie sa fac?Mai mult,avem 30 ari de padure,care pretinde ca parintii i-au dat-o ei.Va rog respectuos sa ma invatati ce sa fac.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:26, 20 Februarie 2014
Buna ziua,
Unul din frati merge la notar si solicita dezbaterea succesiunii.
Notarul va invita toti mostenitorii (acea notificare).
Daca nu exista intelegere intre mostenitori atunci va trebui sa apelati la instanta.
Daca nu exista acte nu se pune problema ca cineva primeste ceva in plus sau in minus.
Va multumesc ptr.raspuns.Sper ca nu abuzez de amabilitatea d-stra,dar daca sora noastra uita (intentionat)sa declare toate terenurile,ce sa fac?.Vamultumesc mult.
Pai va interesati si dv. ce terenuri aveau parintii, faceti demersuri la primarie.
Va multumesc.Sunteti foarte amabila.
Cereti anexa 24 de lA Primărie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea titlurilor de proprietate sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o intrebare, nelamurire? bunicul meu a avut teren foarte mult. el este unic mostenitor dupa mai multe persoane(parintii, bunicii, unchii, ... (vezi toată discuția)
Probleme succesorale costigina costigina In urma decesului parintilor am mostenit o casa si3 ha de pamant.Suntem 3frati.La succesiune sora noastra n-a declarat si paminturile.N-ea pacalit.Dupa 8 ... (vezi toată discuția)
Succesiune neefectuata serpiko serpiko Situatia , pe scurt, este urmatoarea: 4 frati, 3 in Bucuresti, unul in Dolj cu parintii, la tara. Batrinii au murit pe rind, la distanta de citiva ani. Nu s-a ... (vezi toată discuția)