avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transcrierea unui act de concesiune pentru un loc de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transcrierea unui act de concesiune pentru un loc de veci

Transcrierea actului de concesiune asupra locului de veci mostenit de la mama care avea o cota parte din loc impreuna cu surorile si fratii ei, o matusa si un var nu s-a putut efectua deoarece cota variaza in diferitele acte de concesiune retranscrise de-a lungul timpului. Cum se poate face o repartizare a cotei de mostenire ca sa fie acceptata de Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:43, 17 Februarie 2014
Actul de concesiune actual are toti concesionarii in viata? Daca nu trebuie efectuate succesiunile. Daca toti concesionarii sunt in viata pe declaratia fiecaruia se poate stabili cota .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)
Concesiune locuri de veci danherta danherta Buna ziua, părinții mei in anul 1973 au primit prin concesiune pe 99 ani 2 locuri de veci . In urma decesului lor, am dezbătut în moștenire și cele 2 ... (vezi toată discuția)
Instrainare loc de veci concesionat-cimitir privat zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, Am un loc de veci intr-un cimitir privat, pe care l-am achizitionat prin contract de concesionare(firma de la care l-am cumparat este concedent ... (vezi toată discuția)