avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare TAXE judiciare si de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare TAXE judiciare si de timbru

Buna ziua.
In anul 2009 am inceput un proces cu o firma pentru intabularea unui apartament. Doream factura cu 5% TVA si ei nu doreau sa emita decat cu 19%. OK, pentru a fi si intabulat, am platit atunci taxele judiciare destul de mari, cred ca mai mari decat le-am platit la notar mai tarziu.
Intre timp, pe durata procesului filma a intrat in procesul de insolventa, toate procesele in care era implicat fiind suspendate sau anulate.
Am intabulat apartamentul, cu cota TVA 19% prin notar, dar am ramas cu taxele judiciare date. Avand in vedere ca e aceeasi taxa indifernt daca e platita la notar sau la judecatorie (legalizeaza intr-un fel intabularea apartamentului) nu mi se pare normal sa o platesc de doua ori. Ce pot face? Cui trebuie sa ma adresez sa recuperez acea taxa?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Samaritean , utilizator 20:24, 9 Aprilie 2014
Ce s-a intamplat cu litigiul?
Litigiul a ramas...firma a intrat in faliment si sunt si eu undeva acolo pe lista creditorilor..dar fara acesti bani dati la stat. Doar diferenta de TVA de la 19 la 5%.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc!
Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns? Nu s-a mai afllat nimeni in situatia mea? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare cu o firma aflata in insolventa ContSters241534 ContSters241534 Buna, Am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu o persoana juridica in 2007 pentru un apartament. Am achitat in totalitate contravaloarea ... (vezi toată discuția)
(situatie fara precedent?) poate banca sa ne ia blocul? prowest_cema prowest_cema Buna. Ma numesc Claudiu, si am o intrebare care nu cred ca s-a mai pus pana acum. Am cumparat un apartament in Cluj-Napoca, intr-un bloc care inca se mai ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu a murit recent a ramas un imobil in urma lui am fost ... Florin muha Florin muha Tatăl meu a murit recent a ramas un imobil in urma lui am fost înștiințat ca trebuie sa facem succesiune eu mama și fratele meu ne-am prezentat la notar ... (vezi toată discuția)