avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sechestrare casa pentru despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sechestrare casa pentru despagubiri

Buna ziua. A m si eu o intrebare daca nu deranjez. trebuie sa dau despagubire unei persoane cu cetatenie germana 25000euro pe caz civil. Este posibil sa imi ia casa, luata prin programul PRIMA CASA 2014 pentru despagubiri daca nu le platesc? Prima data am fost judecat penal si am primit o amenda pe care am platito in Germania apoi persoana respectiva m a dat pe civil sa isi recupereze banii . Ar trebui sa ma ingrijorez? Multumesc
eu am rate pe 30 de ani...asta inseamna ca nu se poate intampla nimica in tot acest timp?
Se poate intampla in conditiile aratate anterior!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu platesc creditul de nevoi personale si sunt in strainatate? xiayueliang xiayueliang In 2007 am luat un credit de 11000 CHF, pe 10 ani. In 2008 am plecat din tara si de atunci nu m-am mai intors deloc. Pentru ca sunt cinstita naibii din 2008 ... (vezi toată discuția)
Datorie banca, amenintari de la recuperatori delfinas delfinas Buna ziua! Problema mea e ca a multor altora. Urand creditele, dar fiind nevoita de situatie, am luat un credit de 17500 lei, pe 10 ani. Pana anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Doua procese pensie alimentara tari diferite DIANA0905 DIANA0905 Buna seara!In 2007 am divortat in Romania fiind casatorit cu ciprioata,curtea romaneasca mi-a stabilit o pensie de 160 de euro,pe care eu am platit-o pana in ... (vezi toată discuția)