Mai exact pe data de 07.11.2011 seara in jurul orelor 20 ; de pe contul online atasat unui nr orange au fost efectuate 2 reincarcari de 20 euro de catre o persoana care a spart respectivul cont.In cateva minute s-a luat legatura cu cei de la "portocala" cerandu-se blocarea creditului respectiv pe motiv ca nu au fost facute reicarcarile de catre mine, deasemenea s-a depus in aceasi seara si o plangere la politie.Politia si parchetul au facut cercetari si au gasit adresa IP de pe care s-a facut reincarcarea ca fiind din SUA...in speta fiind necesara o comisie rogatorie in SUA pt identificarea autorului acestei fapte, de aici cei de la parchet au dat NUP."portocala'' nu a dorit sa recunoasca vina(desi stiau ca baza de date cu conturile on-line a fost sparta) si a trimis respectiva suma catre o firma de recuperari (precizez faptul ca nu mai aveam perioada contractuala cu respectiva si am cerut inchiderea abonamentului si nu am mai platit suma reincarcata).Firma de recuperari imi imputa de plata suma de 265,12 lei si CULMEA exact suma de 265,12 lei penalizari plus o dobanda legala de 30,03 lei.Le-am pus la dispozitie decizia parchetului, acestia nu au dorit sa o ia in considerare mai presus de aceasta ma ameninta cu un birou de executor judecatoresc.mentionez ca am o varsta de 56 de ani sinu am avut niciodat probleme cu justitia si pe deasupra mai sufar si de probleme cardiace-va dati seama ce inseamna pt mine sa gasesc pe poarta un afis cu nu stiu ce executor judecatoresc si ca vine sa ma execute.As dori un raspuns cu ce este de facut in aceasta situatie, eu dori sa actionez firma de recuperari in instanta pentru hartuire si neluarea in seama a unei decizii a parchetului.Va multumesc anticipat!
Intrebarea este, v-ati judecat in instanta cu Orange, s-a obtinut o hotarare judecatoreasca care v-a obligat la sumele respective si, dupa aceea, titlul a fost dat pentru executare silita firmei de recuperare? Fara judecata, nu se poate trece la executare silita!
Furt intelectual
dodorel62
In data de 03.09.2015 , la ora 18,20 am primit un mesaj pe tel meu de la ORANGE , ca eu am facut incarcarea unui cont prepay de 20 de Euro , pentru nr : ... (vezi toată discuția)