In data de 03.09.2015 , la ora 18,20 am primit un mesaj pe tel meu de la ORANGE , ca eu am facut incarcarea unui cont prepay de 20 de Euro , pentru nr : 0755199898
In aceiasi zi am sunat la ora 22,16 la Orange si am semnalat acest caz si mi-au inregistrat sesizarea , care are nr : 22436726 , spunandu-mi ca o sa se verifice si o sa fiu contactat in 4 zile . In data de 07.09.2015 ,la ora 17,35 am fost contactat de catre un reprezentant de la ORANGE , care mi-a spus ca s-au facut verificarile si ca reincarcarea sa facut de la ei din companie direct pe contul meu si ca in luna curenta nu am sa achit decat suma de 72 de lei , iar in luna OCTOMBRIE o sa fiu recompensat si totul va reintra in normal . Azi 09.09.2015 , la ora 10,59 , am primit un mesaj pe telefon , cu factura de plata si am ramas surprins ca in loc de 72 de lei , am de achitat suma de 181,53 de lei comf fact .JAI 032337743 , cod client :0154656102 . In data de 09.09.2015, am sunat la Compania Orange Romania si am discutat cu reprezentantii companiei si mi sa spus ca nu se poate modifica factura pentru luna aceasta deoarece ea a fost emisa si sunt obligat sa o achit , iar reglementarea se va face in luna OCTOMBRIE , dar precizez faptul ca atunci cand au vazut ca este greseala lor trebuiau sa o calculeze asa cum trebuie , fiindca sesizarea sa facu in data de 03.09.2015 , iar factura a fost emisa in data de 09.09.2015 .
Fata de cele mentionate mai sus , doresc sa stiu de ce sunt eu obligat sa achit o suma care nu i-mi apartine , greseala fiind facuta de catre angajatii companiei care mi-au intrat in cont si au facut reincarcari in numele meu . Eu le-am spus ca nu doresc decat sa achit factura reala , nu si cea ireala ,caci furturile au fost facute de catre angajatii dumnealor .
Vreau sa mai precizez ca am mai avut asemenea probleme cu aceasta Companie , dar de aceasta data doresc ca cei care au gresit sa plateasca si sa suporte rigoliile legii pentru furt intelectual si spargere a contului meu cu buna stiinta , cont pe care il am pe ORANGE ROMANIA .
Doresc sa stiu daca aceasta este o fapta penala si daca parchetul se poate implica in aceasta cauza daca fac plangere?
Din ce ati povestit dvs. nu imi pot da seama daca e infractiune sau nu .
Puteti depune plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria de care apartineti , pentru sav. infractiunii de " neglijenta in serviciu" , se vor face cercetari si , daca se constata ca fapta nu este prevazuta de legea penala , dosarul se va solutiona prin " Clasare " .
Recuperare orange
Clau9311
Buna ziua, in 2015 mi-am făcut un abonament la Orange pe care începând din anul 2016 nu am mai putut să îl plătesc. Am mers la ei la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)