avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Folosirea siglei unei institutii publice
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Folosirea siglei unei institutii publice

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este legala folosirea siglei unei institutii publice pe site-ul unei organizatii neguvernamentale in conditiile in care intre institutia publica si ONG exista un protocol de colaborare?
Precizez faptul ca prin protocolul respectiv nu a fost acordat dreptul de utilizare al siglei institutiei publice.
De asemenea, va rog sa imi spuneti ce demersuri legale pot fi intreprinse in vederea obligarii ONG-ului la stergerea siglei de pe site-ul lor.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 15:42, 21 Aprilie 2009
obligatia de face, respectiv a nu mai folosi acea sigla sub sanctiunea unor daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi autor sigla scoala Autor Autor Buna ziua! Am nevoie de un sfat juridic si anume: am realizat o sigla pentru o institutie scolara publica in anul 2006 fiind angajat la acesta institutie ( nu ... (vezi toată discuția)
Marcã înregistratã de alþii deºi nu o folosesc suciu_diana suciu_diana Buna ziua, va spun atentiei o situatie putin cam incurcata pentru mine, in speranta ca imi dati niste sfaturi pertinente. Societatea noastra a contactat ... (vezi toată discuția)
Utilizare continut site grandanat grandanat Buna ziua, As sa discutam foarte serios despre legalitatea utilizarii unor imagini aflate in proprietatea unei companii si postate pe un website. Situatia ... (vezi toată discuția)