Am platit in anul 2012 mai mult cu vreo 70 de mc apa (cumulat rece,calda). Din ianuarie 2013 am incercat sa rezolv o regularizare la administrator care m-a tot dus cu vorba. In martie 2013 am adus problema presedintelui de bloc. In iunie a fost dezbatuta problema la sedinta de bloc si s-a stabilit sa mi se faca o regularizare, trecuta in registrul comitetului administrativ (sau cum se numeste:D). Nici pana in ziua de astazi nu am reusit sa rezolv problema. Mentionez ca si in 2013 am platit mai mult (administratora nu mai avea index-ul vechi al apometrelor mele asa ca nu mai contau citirile). In urma mai multor intalniri cu presedintele imi tot spune ca mi se va face, ca nu se poate face decat pe 3 luni si tot felul de scuze.
Ce fel de solutii am sa-i presez sa-mi faca aceasta regularizare? Pot face un fel de plangere sau ceva?
Puteti sa chemati in Instanta Asociatia dar mai intai va trebui sa gasiti un mediator si sa incercati cu cel putin doua sedinte de mediere si numai dupa aceea in Instanta pentru recuperarea daunelor .
am lasat cateva luni fara sa platesc incercand sa-i presez cu un compromis, platesc daca imi rezolvati problema...si ca solutie au hotarat sa adauge penalizari daca ai intarzieri de 3 luni..asa ca pana la instanta (care pare ultima solutie) am zis sa nu-mi puna si penalizari la banii pe care i-am dat in avans:D
exista vreun fel de cerere scrisa, care pot s-o fac catre presedinte sau asociatie cu care sa ma duc la mediere? sau prin care poate sa-i fac sa realizeze ca vreau sa-mi solutioneze problema inainte de a apela la mediere/instanta?
Contestatie consum apa
maghy
Buna ziua,
incepand cu anul trecut am platit in plus la apa rece si calda multi metri cubi. d-na administratora nu mai tinea cont de indexul vechi si imi ... (vezi toată discuția)