avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs taxa poluare incheiat -suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs taxa poluare incheiat -suspendare

Buna ziua! In anul 2012 am cumparat o masina adusa din Germania platind taxa de 1100 euro pt. care am dat in judecata si am castigat pe fond, finantele au facut recurs si la primul termen s-a amanat pe motiv de lipsa procedura (nu stiu ce inseamna), al doilea termen pe 15.11.2013 s-a suspendat recursul in temeiul art 244 alin.1 pct.1 pana la solutionarea cauzei nr. 214/2013, incheiere-suspendare!
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac(daca trebuie), mentionand ca nu am primit nici un raspuns pana acum!
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 12:40, 21 Februarie 2014
Dvs. nu puteți să faceți nimic de natură a grăbi lucrurile în cauza suspendată.

Judecata a fost suspendată pentru că soluționarea recursului depindea, în tot sau în parte, de un alt dosar. Ea va fi reluată, la cerere, numai după ce hotărârea pronunțată în procesul care a determinat suspendarea a rămas definitivă (sau irevocabilă, în sistemul vechiului Cod de procedură civilă).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare dumid dumid Salut, Ca urmare a recursului pe care-l am in lupta impotriva recuperarii taxei de inmatriculare, in ultima sedinta din sept am primit urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a unei cauze suspendate in baza art.244 pct.1 c.p.c. si solutionare matilda2009 matilda2009 Buna seara. Am un dosar in recurs la o curte de apel, avand ca obiect contestatie decizie de pensionare. In ianuarie 2011 s-a dispus suspendarea ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol catavencu catavencu Am suspendat o cauza in anul 2007 in temeiul art. 244 pct.1. Hotararea pronuntata in pricina care a motivat suspendarea are data de 15.11.2012. Care este ... (vezi toată discuția)