avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces succesiune

Buna ziua! Am si eu o intrebare am inteles ca procesul de succesiune poate incepe si fara prezenta mea daca sunt chemata de catre reclamant si daca nu imi achit taxele cererea va fi anulata ca netimbrata si procesul nu va incepe. Pe scurt eu vrea sa o lungesc asa cat mai mult posibil. Intrebarea este am auzit ca instanta de judecata va numi experti de specialitate pentru indentificarea si evaluarea fiecarui bun si poate decide ca onorariul sa fie platit atat de reclamant cat si de parat. Eu vreau doar sa nu ma prezint si sa se anuleze tot pana cand voi ajunge la o intelegere favorabila cu reclamantul in afara instantei chiar daca ma cheama in judecata.
Procesul nu incepe fara taxe achitate de catre reclamant, ca parat pierdeti procesul cu brio cu agtitudinea asta si ii faceti viata mai usoara reclamantului!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ANDRONESCU ANDRONESCU 1.La partajarea bunurilor am cerut o cota de 60%. Am platit o taxa pentru diferenta de 10%. In conditiile in care nu voi primi aceasta cota, din bunurile ... (vezi toată discuția)
Anularea contestatiei raportului de expertiza imobiliara? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Intr-un proces de partaj, instanta decide sa se mai plateasca inca o taxa suplimentara pentru raportul de expertiza. Aceasta taxa urma sa se ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru partaj cristian damian cristian damian Am înțeles că taxa de timbru pentru procesul de partaj este de 3% din valoarea bunurilor. Eu sunt reclamantul, iar întrebarea mea este cine ... (vezi toată discuția)