avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... denunt anonim la directia antifrauda fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

denunt anonim la directia antifrauda fiscala

Cine poate sa-mi spuna o adresa de mail si un numar de telefon a Directiei Antifrauda Fiscala Sibiu? Am cautat pe net si nu am gasit nimic.
Vreau sa trimit un denunt anonim. Am inteles ca, daca semnez denuntul, voi fi chemata sa dau declaratii cu privire la continutul acestuia. Toate lucrurile mentionate in denunt sunt adevarate, nu inteleg de ce trebuie sa mai declar ceva.
Stie cineva ceva despre acest subiect?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sermi , utilizator 09:06, 19 Februarie 2014
Sesizarile anonime nu se iau in considerae si se claseaza.
Si daca semnez denuntul, unde il trimit? Si cum voi fi eu implicata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutii publice AnnaM AnnaM Exista situatii in care o institutie publica are dreptul de a refuza inregistrarea unei cereri? (vezi toată discuția)
Imi este protejata identitatea in cazul sesizarii pe care am facut-o? mamaita mamaita Intr o zi am sunat la politia rutiera sa fac o sesizare despre un incident in trafic, ulterior am facut si o sesizare online. Am inteles ca respectivul a fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am sesizat telefonic in mod anonim poliția despre ... Eblis123 Eblis123 Bună ziua, Am sesizat telefonic in mod anonim Poliția despre o infracțiune în desfășurare. De fapt aproape anonim pentru că nu am vrut sa le ofer ... (vezi toată discuția)