Buna ziua. As avea si eu o cateva nelamuriri cu privire la ceea ce s-a intamplat in cadrul comisiei de disciplina care mi s-a facut. In primul rand as vrea sa va intreb daca este normal sa nu mi se prezinte nici un document din cele pe care mi le-au facut ( ma refer la avertizare, referat). Le-am cerut copii si au zis ca nu vor sa mi dea. Apoi au spus ca mi vor trimite raspunsul cu privire la decizia luata. Eu le-am dat o minuta prin care le-am specificat ca mi-am mutat domiciliul, insa nici un membru al comisiei nu mi-a semnat-o, nici eu, iar de numar de inregistrare nu a putut fi vorba (au luat-o asa). Cand le-am spus verbal ca mi-am schimbat domiciliul si ii rog sa mi trimita la noua adresa acestia mi-au raspuns ca nu sunt obligati. Este adevarat? Este dovada ca le-am inaintat acea aducere la cunostinta de schimbare a domiciliului daca nu mi-au dat un nr de inregistrare?va multumesc anticipat pentru raspunsuri
La intrebarea cat timp au pentru emiterea deciziei, trebuie spus ca decizia nu poate fi aplicata mai tarziu decat 6 luni de la data savarsirii abaterii disciplinare! Calculati dvs. acest lucru.......
Avand in vedere modul cum au procedat cu dvs. in cercetarea disciplinara este posibil sa va "surprinda" si prin solutia din decizia ce urmeaza sa va fie comunicata!
Daca constatati ca sunteti nemultumita de solutie, asa cum v-am mai aratat si anterior, aveti dreptul legal sa o atacati in 30 de zile de la comunicarea acesteia, la tribunal!
Concediere disciplinra
Ibi88
Buna seara, care este procedura de concediere disciplinara a unei salariate daca are CIM suspendat in Revisal pentru absente nemotivate? Mentionez ca s-a ... (vezi toată discuția)