La judecarea partajului,la fond, instanta a dat o solutie care nu este corecta.
Si anume,
-fosta sotie trebuia sa imparta cu mine o suma de bani 93000 lei,dar aceasta a retras toata suma din contul bancii fara sa stiu si a spus in instanta ca a impartit-o amiabil acasa dandu-mi jumatate si in acelasi timp s-a intocmit un act de mana in prezenta a doi martori .Nu este adevarat.
-la primul termen de judecata parata a cerut termen pentru a face otranzactie cu mine,a venit vacanta judecatoresca si in septembrie la al doilea termen a venit cu Intampinare si cerere reconventionala in care specifica ca nu are sa-mi dea nici un ban pentru ca mi-a dat jumatate din suma siva depune la termenul urmator actul facut de mana care sa ateste acest lucru.
-la termenul urmator a venit cu un raspuns la intampinarea mea si in care a specificat prinre altele ca ,,...inscrisul care dovedeste ca mi-a dat jumatate din suma nu-l gaseste ,a constatat cu stupoare lipsa lui...,,.Acest lucru se intampla dupa 11 luni delainregistrarea partajului si mai mult la primul termen in martie a cerut ,parata, termen pt. a face o tranzactie cu mine
-instanta de fond a audiat si martori propusi de parata,dar nu este corect pt. ca in cod. civ. la un articol )nu stiu care) stipuleaza de la o suma de... nu sant admisi martorii
-Instanta de fond a dat o solutie uluitoare , a constatat ca nu pot dovedi existenta sumei revendicata de mine in cont la data introducerii actiunii de partaj ( este normal sa nu pot dovedi pt. ca parata a retras suma inainte si a depus chitanta la dosar in ceea ce priveste lichidarea contului).Mentionez ca actiunea de divort afost inregistrata cu cinci luni de aintroduce act. de partaj.
-parata prin faptul ca pe timpul procesului a sustinut ca mi-a dat jumatate din suma arata clar ca recunoaste existenta sume
Va rog sa-mi spuneti cum sa fac sa am castig de cauza in acesta situatie( SUNT IN APEL PRIMUL TERMEN) ce sa invoc pt.ca nu
este corecta hot.inst.de fond