avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Comisia de Cenzori
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Comisia de Cenzori

Comisia de cenzori are trei membri din care a fost ales presedintele
Ce obligatii dar si drepturi au ceilalti doi membri?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:00, 19 Februarie 2014
Ceilalti cenzori ai comisiei au aceleasi drepturi si obligatii ca si presedintele comisiei de cenzori.
In unele asociatii comisia chiar lucreaza in intreaga ei componenta luna de luna, dar in majoritatea asociatiilor unul din cenzori verifica, adica face treaba de cenzor, iar ceilalti poate doar sa fie consultati sau sa tina locul presedintelui comisiei cand e nevoie.

Daca va referiti la dreptul de a avea indemnizatie, asta se decide la nivelul asociatiei. Deobicei cenzorul care verifica luna de luna primeste si indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea preºedintelui asoc de proprietari fãrã convocarea unei adunãri generale lavinia jalonschi lavinia jalonschi dacă preşedintele asociaţiei de proprietari este schimbat din această funcţie , fără să existe o adunare generală care să aibă pe ordinea de zi ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie proprietari bandi2 bandi2 buna seara. as dori sa intreb...locatarii vor sa ma puna presedintele asociatiei de locatar.fostul presdinte,nu era remunerat,dar..facea altceva sa mai ia un ... (vezi toată discuția)
Cenzori asociatie proprietari ROMEO112111 ROMEO112111 Buna ziua, Am urmatoarea problema: ca presedinte al asociatiei de proprietari, pot convoca o sedinta de comitet executiv pentru a schimba comisia(membri sau ... (vezi toată discuția)