avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Taxe pentru avocat in cazul plangerii NUP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Taxe pentru avocat in cazul plangerii NUP

In cazul in care cineva face o plangere contra ordonantei de netrimitere in judecata, am inteles ca dupa noul cod penal, se judeca in camera de consiliul fara prezenta partilor sau a procurorului.

1. In acest caz, partea adversa, daca pierd, imi mai poate cere bani de avocat? Cum cereau pana acuma si aveai o sansa f. mare sa pierzi pe vechiul 278^1 cu dreptatea in mana...

2. Daca insist pot sa ma duc personal sa vb. cu judecatorul, sa-l vad macar la fata? sa-mi exprim punctul de vedere?

Cel mai recent răspuns: Vivian77 , utilizator 15:38, 19 Februarie 2014
Buna ziua,

Daca respectiva parte are avocat, si justifica cheltuielile cu avocat, nu vad nici un impediment in a le cere de la cel cazut in pretentii..

Puteti sa va exprimati punctul de vedere in scris...

Succes,

Av. Dana Fatol
Deci isi angajeaza avocat, va scrie 3 randuri si va cere 1000 lei ca de ex? doar asa sa ma "Arda" ... pentru ca in romania doar diavolul castiga recursuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Civil/cedo xuser xuser Speta de caz: In 2007 primesti bataie in sectia de politia. Dupa o ancheta de 2 ani, desigur ca pierzi in Romania (politistii primesc NUP se retinere ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti si daca se putea sau s-ar putea cere si daune danyforever danyforever Buna ziua as avea si eu o intrebare.Lucrez de ceva timp la o anumita firma si avand in vedere ca am restante CIM de pe luna iunie,iulie si acuma prima parte a ... (vezi toată discuția)
Onorariu din oficiu lipsa... desi apararea a existat Dana Fatol Dana Fatol Buna, dragi colegi, Are cineva o hotarare prin care se sanctioneaza abuzurile judecatorilor care reduc onorariile avocatilor din oficiu desi nu au ... (vezi toată discuția)