avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract marca proprie
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract marca proprie

Am nevoie de un model orientativ de contract, una din parti fabrica produse pe care le livreaza celeilalte, aceasta din urma le va comercializa sub brandul propriu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: edipav , utilizator 18:29, 26 Februarie 2014
pentru o astfel de solicitare ar fi mai bine sa angajati avocat specializat in proprietate intelectuala. In niciun caz nu v-ar ajuta un astfel de model in forma standardizata, ba din contra, ar crea mari probleme practice. Domeniul este foarte complex si trebuie tratat diferit in functie de fiecare caz in parte- nu este acelasi lucru ca o actiune clasica in pretentie, revendicare, unde se poate merge foarte usor pe un contract standard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import textile sub brand propriu MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua. In cazul in care o firma importa produse textile din strainatate si doreste sa faca vanzarea lor in tara sub brand propriu, practic ce are de facut? ... (vezi toată discuția)
Practica non comerciala lant hipermarket, poate fi sesizat consiliul concurentei sau ce solutii ar fi ? mail4me mail4me Buna ziua, sper ca am ales categoria corecta. Speta: Firma \"X\" srl este furnizor de la deschiderea unui lant de Hipermarket-uri \"A\" din 2006 cu o ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse finite - caen potrivit...? romila celina romila celina Incurajata de raspunsurile pe care le-am primit pana acum,revin cu cateva intrebari depre I.i. .Ca obiect principal de activitate am ales1413 ( cod CAEN) ... (vezi toată discuția)