avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate neplatite, poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate neplatite, poprire

buna ziua am uncredit la ralfi nu am mai platit din 2011 ratele ,azi ma sunat o doamna de la un srl zicandumi ca a cumparat creanta si imi va popri din venit intrabarea este : dupa cat timp o datorie se prescrie,un srl pote sa faca o poprire pe vent ?,ei zic caau cumparat datoria dar cei de la ralfi nu mau anuntat,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut 81 , utilizator 21:07, 19 Februarie 2014
Buna ziua,,

Este greu de crezut ca banca a lasat o suma sa fie prescrisa. Cu siguranta in toata acesta perioada, de la ultima plata si pana in prezent, au fost trimise notificari/somatii de plata. Termenul de prescriptie este de 3 ani.
Cat timp contractul prin care creditorul a vandut creanta catre o societate ce are ca obicet de activitate recuperarea de creante, iar contractul este valabil acesta din urma poate cere poprirea.
In aceasta perioada banca nu v-a sunat, trimis notificari?Datoria se prescrie in 3 ani.Daca sunteti angajat puteti solicita angajatorului sa va plateasca cash decat pe card .Angajatorul a primit o notificare de la firma de recuperari privind respectiva poprire?
nu am primit nimic nu sunt angajat sunt pensionara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere creanta banca jamesbond12 jamesbond12 Buna ziua. In 2008 am achizitionat un card de credit. Incepatd cu luna martie 2009 nu am mai achitat nici o rata(..ale tineretii valuri..), pana in momentul ... (vezi toată discuția)
Cum sa scapam de recuperatorii bancilor carmenn1978 carmenn1978 Buna ziua! Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine deoarece sunt intr-o situatie disperata...In urma cu 6 ani sotul meu (nu eram casatoriti-avea o alta ... (vezi toată discuția)
Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)