buna ziua am uncredit la ralfi nu am mai platit din 2011 ratele ,azi ma sunat o doamna de la un srl zicandumi ca a cumparat creanta si imi va popri din venit intrabarea este : dupa cat timp o datorie se prescrie,un srl pote sa faca o poprire pe vent ?,ei zic caau cumparat datoria dar cei de la ralfi nu mau anuntat,va multumesc.
Este greu de crezut ca banca a lasat o suma sa fie prescrisa. Cu siguranta in toata acesta perioada, de la ultima plata si pana in prezent, au fost trimise notificari/somatii de plata. Termenul de prescriptie este de 3 ani.
Cat timp contractul prin care creditorul a vandut creanta catre o societate ce are ca obicet de activitate recuperarea de creante, iar contractul este valabil acesta din urma poate cere poprirea.
In aceasta perioada banca nu v-a sunat, trimis notificari?Datoria se prescrie in 3 ani.Daca sunteti angajat puteti solicita angajatorului sa va plateasca cash decat pe card .Angajatorul a primit o notificare de la firma de recuperari privind respectiva poprire?