dand-si alta identitate pentru a putea sa comunice cu mine,directionand discutia in anumite directii, a incercat sa obtina informatii despre viata mea actuala, despre intentii care urma sa le aplic in ce priveste fosta sotie, adica chiar ea.
am simtit ca am descarcat toate nemultumirile mele, tocmai fostei sotii .
ex:
m-a intrebat cum era viata mea sexuala cu fost, si sigur nu a fost multumita de raspuns, mai ales aflandu-l si pe cel din relatia ulterioara.
m-a intrebat ce intentionez sa fac in privinta copiilor care erau incredintati ei, si iarasi nu a fost multumita de intentiile pe care urma sa le urmez
etc
Tind sa cred ca este vorba de hartuire, folosindu-se de aceste raspunsuri, incercand sa creeze noi situatii tensionate, avand in vedere ca sunt si copii la mijloc. Din pacate hartuirea de orice natura va fi incriminata in noul Cod Penal, art.206 ,dar va intra in vigoare abia la 1 septembrie 2009.
In legatura cu abuzul savarsit, cred ca este unul de ordin moral, abuz moral, din pacate nu am gasit o incriminare expresa a acestei situatii.
Totusi puteti sa o chemati in instanta solicitand " daune morale", adica:" prejudicii cauzate unei persoane, constand in suferinte de ordin psihic. "
Prejudiciile care aduc atingere onoarei, demnitatii, prestigiului sau cinstei unei persoane consta in proferarea de expresii insultatoare, calomnii, defaimari ori denigrari la adresa unei persoane si se pot infaptui prin viu grai, prin adresarea directa in public, in scris, prin publicitate in presa ori prin mass-media in general.
Daca doriti sa o actionati in instanta, trebuie sa consultati un avocat, dar nu pot spune in ce masura acea conversatie pe internet va poate ajuta!